ISPARTA DENİZBANK İLE BARO BAŞKANLIĞIMIZ ARASINDA YAPILAN SÖZLEŞMENİN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA VE BAROMUZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.
09-07-2018

Baromuzun Anlaşmalı Banka sözleşmesinin süresinin dolması üzerine; Göreve geldiğimiz gün başlattığımız uygulama çerçevesinde sözleşme süremizin son bulması üzerine Tüm Bankalardan yeniden teklif alınmış, en yüksek teklifi sunan iki banka Baromuza davet edilmiş ve sonuçta en yüksek teklifi ve şartları sunan DENİZBANK ISPARTA ŞUBE müdürlüğü ile 3 yıl süre karşılığında yeniden anlaşma imzalanmıştır. 90.000.00 TL Baro Başkanlığımıza Bağış alınarak yeni sözleşme uygulamaya girmiştir. Sözleşme ile ayrıca Meslektaşlarımıza Eft ücretsiz havale, ücretsiz çelik kasa hizmeti, Denizbank Afilli kart kullanma karşılığında Yüz Bin TL limitli ücretsiz mesleki sorumluluk sigortası ve meslektaşlarımızın şahsi mevduatlarına da özel mevduat getirisi gibi hizmetler karşılığında protokol tanzim edilmiştir.

TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA VE BAROMUZA YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE HAYIRLI OLSUN der, Fiziki şartları ve maddi imkanları ile tam anlamı ile kurumsallaşmış Baromuzun yönetim kurulu üyeleri olarak bize verdiğiniz büyük destek ve güven nedeni ile Meslektaşlarımıza minnettar olduğumuzu belirtir, BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ der, Saygılar Sunarız.

Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.