ISPARTA DENİZBANK İLE BARO BAŞKANLIĞIMIZ ARASINDA YAPILAN SÖZLEŞMENİN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA VE BAROMUZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.
09-07-2018

Baromuzun Anlaşmalı Banka sözleşmesinin süresinin dolması üzerine; Göreve geldiğimiz gün başlattığımız uygulama çerçevesinde sözleşme süremizin son bulması üzerine Tüm Bankalardan yeniden teklif alınmış, en yüksek teklifi sunan iki banka Baromuza davet edilmiş ve sonuçta en yüksek teklifi ve şartları sunan DENİZBANK ISPARTA ŞUBE müdürlüğü ile 3 yıl süre karşılığında yeniden anlaşma imzalanmıştır. 90.000.00 TL Baro Başkanlığımıza Bağış alınarak yeni sözleşme uygulamaya girmiştir. Sözleşme ile ayrıca Meslektaşlarımıza Eft ücretsiz havale, ücretsiz çelik kasa hizmeti, Denizbank Afilli kart kullanma karşılığında Yüz Bin TL limitli ücretsiz mesleki sorumluluk sigortası ve meslektaşlarımızın şahsi mevduatlarına da özel mevduat getirisi gibi hizmetler karşılığında protokol tanzim edilmiştir.

TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA VE BAROMUZA YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE HAYIRLI OLSUN der, Fiziki şartları ve maddi imkanları ile tam anlamı ile kurumsallaşmış Baromuzun yönetim kurulu üyeleri olarak bize verdiğiniz büyük destek ve güven nedeni ile Meslektaşlarımıza minnettar olduğumuzu belirtir, BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ der, Saygılar Sunarız.

Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN