Isparta Garanti Bankası Şube Müdürü Onur Tonguç Sağ ve Garanti Bankası Bireysel Müşteri Temsilciliği Müdürü Betül Salatan Baro Başkanlığımızı ziyaret ettiler.
04-05-2018

04.05.2018 Tarihinde Isparta Garanti Bankası Şube Müdürü Onur Tonguç Sağ ve Garanti Bankası Bireysel Müşteri Temsilciliği Müdürü Betül Salatan Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz'in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ