Isparta Garanti Bankası Şube Müdürü Onur Tonguç Sağ ve Garanti Bankası Bireysel Müşteri Temsilciliği Müdürü Betül Salatan Baro Başkanlığımızı ziyaret ettiler.
04-05-2018

04.05.2018 Tarihinde Isparta Garanti Bankası Şube Müdürü Onur Tonguç Sağ ve Garanti Bankası Bireysel Müşteri Temsilciliği Müdürü Betül Salatan Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz'in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ