ISPARTA GAZİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRÜ LOKMAN KAPLAN VE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN BAROYA ZİYARET
13-12-2017

13.12.2017 TARİHİNDE ISPARTA GAZİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRÜ LOKMAN KAPLAN VE SON SINIF ÖĞRENCİLERİ  BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ VE YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ’İN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

18-01-2018 - 12:47:43

MESLEKTAŞIMIZ AV.FÜSUN KÜLLÜ'NÜN ANNESİ VE AYNI ZAMANDA MESLEKTAŞIMIZ AV.BARTUĞ SAYIN'IN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

12-01-2018 - 08:43:33

DİSİPLİN KURULU BAŞKANIMIZ AV.ÇETİN AKÖZ'ÜN EŞİ GÜLÇİN AKÖZ'ÜN DÜŞME SONUCUNDA VİCUDUNDA KIRIKLAR MEYDANA GELMİŞTİR, KENDİSİNE GEÇMİŞ OLSUN DER ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.