ISPARTA GAZİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRÜ LOKMAN KAPLAN VE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN BAROYA ZİYARET
13-12-2017

13.12.2017 TARİHİNDE ISPARTA GAZİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRÜ LOKMAN KAPLAN VE SON SINIF ÖĞRENCİLERİ  BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ VE YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ’İN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

20-07-2018 - 22:27:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.SERAP DEMİREKİN’İN DENİZ HAN ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

19-07-2018 - 20:24:48

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.EMİNE KAYA VE AV.MUHAMMET ALİ KAYA'NIN CEMRE İSMİNİ VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ