ISPARTA GAZİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRÜ LOKMAN KAPLAN VE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN BAROYA ZİYARET
13-12-2017

13.12.2017 TARİHİNDE ISPARTA GAZİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRÜ LOKMAN KAPLAN VE SON SINIF ÖĞRENCİLERİ  BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ VE YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ’İN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.