Isparta Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Ortaklaşa Düzenlenen Köy Çocukları Sosyalleşme Projesi Kapsamında düzenlenen etkinliklere Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av.Arzu Elma Benli katıldı.
07-03-2019

Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri, Isparta Baro Başkanlığı ve Isparta Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Ortaklaşa Düzenlenen Köy Çocukları  Sosyalleşme Projesi Kapsamında aşağıda sayılan çeşitli gezi etkinlikleri düzenlenmiştir. Etkinlik esnasında Gelendost Çaltı Köyü ve Eğirdir Bağacık Köyü İlkokulundan 2. ve 4. Sınıfta öğretimlerine devam eden 55 öğrenciye Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av.Arzu Elma Benli ve Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Sinan Tarkan Aslan ve MYO öğrencileri eşlik etmişlerdir. Proje Etkinlikleri Çerçevesinde Köy Çocuklarına Eğirdir’de Kahvaltı ikram edilmiş, çocuklarımız Eğirdir Rüya Park Hayvanat Bahçesinde gezmiş, Davraz Kayak Merkezinde Kızak ve kayak yapmış,  Sucuk Ekmek ile yenilen öğle yemeği sonrası MYO Öğrencileri tarafından çocuklarımıza hediyeler verilmiş ve etkinlik sonlandırılmıştır.

20-05-2019 - 14:19:45

MESLEKTAŞIMIZ; AV.ORHAN ERDAL'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:17:08

MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU'NUN  ALPTUĞ ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI