Isparta Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Ortaklaşa Düzenlenen Köy Çocukları Sosyalleşme Projesi Kapsamında düzenlenen etkinliklere Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av.Arzu Elma Benli katıldı.
07-03-2019

Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri, Isparta Baro Başkanlığı ve Isparta Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Ortaklaşa Düzenlenen Köy Çocukları  Sosyalleşme Projesi Kapsamında aşağıda sayılan çeşitli gezi etkinlikleri düzenlenmiştir. Etkinlik esnasında Gelendost Çaltı Köyü ve Eğirdir Bağacık Köyü İlkokulundan 2. ve 4. Sınıfta öğretimlerine devam eden 55 öğrenciye Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av.Arzu Elma Benli ve Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Sinan Tarkan Aslan ve MYO öğrencileri eşlik etmişlerdir. Proje Etkinlikleri Çerçevesinde Köy Çocuklarına Eğirdir’de Kahvaltı ikram edilmiş, çocuklarımız Eğirdir Rüya Park Hayvanat Bahçesinde gezmiş, Davraz Kayak Merkezinde Kızak ve kayak yapmış,  Sucuk Ekmek ile yenilen öğle yemeği sonrası MYO Öğrencileri tarafından çocuklarımıza hediyeler verilmiş ve etkinlik sonlandırılmıştır.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI