Isparta İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Mikail Kılıç Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Makamında Ziyaret Etti.
04-04-2019

04.04.2019 Tarihinde Isparta İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Mikail Kılıç Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Aybala İbişoğlu'nun katılımı ile makamında Isparta Barosu Baro Başkanı Seçimli Olağan Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak ziyaret etti. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI