Isparta İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Mikail Kılıç Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Makamında Ziyaret Etti.
04-04-2019

04.04.2019 Tarihinde Isparta İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Mikail Kılıç Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Aybala İbişoğlu'nun katılımı ile makamında Isparta Barosu Baro Başkanı Seçimli Olağan Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak ziyaret etti. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU