Isparta İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Mikail Kılıç Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Makamında Ziyaret Etti.
04-04-2019

04.04.2019 Tarihinde Isparta İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Mikail Kılıç Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Aybala İbişoğlu'nun katılımı ile makamında Isparta Barosu Baro Başkanı Seçimli Olağan Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak ziyaret etti. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

23-06-2019 - 21:30:07

MESLEKTAŞIMIZ; AV.İBRAHİM ETHEM GÜRSEL'İN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

14-06-2019 - 09:06:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI