ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ALİ POLAT VE ISPARTA DAVRAZ SPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ZİYARET
11-10-2018

ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ALİ BOLAT VE ISPARTA DAVRAZ SPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ABDULLAH ÇELİK VE AV.SALİH KOCAGÖZ'ÜN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET EDEREK ISPARTA BAROSU 30.DÖNEM GENEL KURULUNUN HAYIRLI OLMASI TEMENNİLERİNDE BULUNDULAR. ISPARTA DAVRAZ SPOR KULÜBÜ ADINA ALİ BOLAT TARAFINDAN BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NA HATIRA PLAKETİ TAKDİM ETTİLER. ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI OLARAK İLİMİZİN FUTBOL TEMSİLCİSİ ISPARTA DAVRAZ SPORU DESTEKLEDİĞİMİZİ BELİRTİR BAŞARILAR DİLERİZ.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ