ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ALİ POLAT VE ISPARTA DAVRAZ SPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ZİYARET
11-10-2018

ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ALİ BOLAT VE ISPARTA DAVRAZ SPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ABDULLAH ÇELİK VE AV.SALİH KOCAGÖZ'ÜN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET EDEREK ISPARTA BAROSU 30.DÖNEM GENEL KURULUNUN HAYIRLI OLMASI TEMENNİLERİNDE BULUNDULAR. ISPARTA DAVRAZ SPOR KULÜBÜ ADINA ALİ BOLAT TARAFINDAN BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NA HATIRA PLAKETİ TAKDİM ETTİLER. ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI OLARAK İLİMİZİN FUTBOL TEMSİLCİSİ ISPARTA DAVRAZ SPORU DESTEKLEDİĞİMİZİ BELİRTİR BAŞARILAR DİLERİZ.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI