ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ALİ POLAT VE ISPARTA DAVRAZ SPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ZİYARET
11-10-2018

ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ALİ BOLAT VE ISPARTA DAVRAZ SPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ABDULLAH ÇELİK VE AV.SALİH KOCAGÖZ'ÜN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET EDEREK ISPARTA BAROSU 30.DÖNEM GENEL KURULUNUN HAYIRLI OLMASI TEMENNİLERİNDE BULUNDULAR. ISPARTA DAVRAZ SPOR KULÜBÜ ADINA ALİ BOLAT TARAFINDAN BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NA HATIRA PLAKETİ TAKDİM ETTİLER. ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI OLARAK İLİMİZİN FUTBOL TEMSİLCİSİ ISPARTA DAVRAZ SPORU DESTEKLEDİĞİMİZİ BELİRTİR BAŞARILAR DİLERİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN