ISPARTA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI SAYIN SERKAN KESKİN VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
11-07-2019

11.07.2019 TARİHİNDE  ISPARTA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI SAYIN SERKAN KESKİN VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA’YI BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ, BARO SAYMANIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.RECEP ÇELİK, AV.ARZU ELMA BENLİ VE  AV.AHMET KÖKMEN’İN KATILIMI İLE MAKAMINDA İADEİ ZİYARETTE BULUNDULAR. KENDİLERİNE NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTAŞIMIZ AV.BİLGENUR GÖDE EVLENMİŞTIR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MEHMET BİLGİÇ'E BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL İLE AV.HAVVA GÖZDE PİŞKEN EVLENMİŞTİR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALİ KAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI