Isparta İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Mustafa Özduran Baro Başkanımız Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlunu makamında ziyaret etti.
27-10-2018

26.10.2018 Tarihinde Isparta İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Mustafa Özduran  Baro Başkanımız Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlunu Başkan yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya, Saymanımız Av.Fatih Semiz ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Salih Kocagöz'ün  katılımı ile makamında Isparta Barosu 30. Dönem Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız...

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI