ISPARTA İLİ VALİ YARDIMCISI DR.HAKAN KUBALI BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
04-01-2019

04.01.2018 Tarihinde Isparta ili Vali Yardımcısı Dr.Hakan Kubalı Baro Başkan Vekilimiz Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Burak Yıldız ve Av.Arzu Elma Benli'nin katılımı ile makamında ziyaret etmiştir. Kendisine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI