ISPARTA İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VE İL-İLÇE TEŞKİLATI BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
02-01-2019

02.01.2019 tarihinde İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı önceki dönem Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, İyi Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, İyi Parti Isparta İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, önceki dönem Baro Başkan yardımcımız Av.Bahadır Erdem, önceki dönem Yönetim Kurulu üyemiz Av.Rabia Yumak, İyi Parti Isparta İl ve İlçe Yönetimi; Baro Başkan vekilimiz Av.Ünsal Çankaya, Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Aybala İbişoğlu ve Av.Arzu Elma Benli’nin katılımı ile baromuzu ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, başarılar dileriz.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.