ISPARTA İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VE İL-İLÇE TEŞKİLATI BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
02-01-2019

02.01.2019 tarihinde İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı önceki dönem Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, İyi Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, İyi Parti Isparta İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, önceki dönem Baro Başkan yardımcımız Av.Bahadır Erdem, önceki dönem Yönetim Kurulu üyemiz Av.Rabia Yumak, İyi Parti Isparta İl ve İlçe Yönetimi; Baro Başkan vekilimiz Av.Ünsal Çankaya, Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Aybala İbişoğlu ve Av.Arzu Elma Benli’nin katılımı ile baromuzu ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, başarılar dileriz.

23-06-2019 - 21:30:07

MESLEKTAŞIMIZ; AV.İBRAHİM ETHEM GÜRSEL'İN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

14-06-2019 - 09:06:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI