ISPARTA İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VE İL-İLÇE TEŞKİLATI BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
02-01-2019

02.01.2019 tarihinde İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı önceki dönem Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, İyi Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, İyi Parti Isparta İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, önceki dönem Baro Başkan yardımcımız Av.Bahadır Erdem, önceki dönem Yönetim Kurulu üyemiz Av.Rabia Yumak, İyi Parti Isparta İl ve İlçe Yönetimi; Baro Başkan vekilimiz Av.Ünsal Çankaya, Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Aybala İbişoğlu ve Av.Arzu Elma Benli’nin katılımı ile baromuzu ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, başarılar dileriz.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI