Isparta Mhp Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu makamında ziyaret etti.
30-11-2018

30.11.2018 Tarihinde Isparta Mhp Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya, Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Recep Çelik, Av.Salih Kocagöz, Av.Ömer Berber ve Av.Rabia Yumak’ın katılımı ile makamında ziyaret etti.

06-08-2019 - 14:49:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN ZABUN ANJİO OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI