Isparta Mhp Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu makamında ziyaret etti.
30-11-2018

30.11.2018 Tarihinde Isparta Mhp Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya, Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Recep Çelik, Av.Salih Kocagöz, Av.Ömer Berber ve Av.Rabia Yumak’ın katılımı ile makamında ziyaret etti.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI