Isparta Mhp Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu makamında ziyaret etti.
30-11-2018

30.11.2018 Tarihinde Isparta Mhp Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya, Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Recep Çelik, Av.Salih Kocagöz, Av.Ömer Berber ve Av.Rabia Yumak’ın katılımı ile makamında ziyaret etti.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ