Isparta Mhp Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu makamında ziyaret etti.
30-11-2018

30.11.2018 Tarihinde Isparta Mhp Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya, Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Recep Çelik, Av.Salih Kocagöz, Av.Ömer Berber ve Av.Rabia Yumak’ın katılımı ile makamında ziyaret etti.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI