Isparta Milletvekili Meslektaşımız Av.Recep Özel’i ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i Makamında Ziyaret
25-12-2014

19.12.2014 TARİHİNDE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO SEKRETERİMİZ AV.BAHADIR ERDEM, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.AYFER ESERYEL, AV.SEVİNÇ DÜZ, AV.CENGİZ KAYHAN, AV.ÜNSAL ÇANKAYA VE AV.SALİH KOCAGÖZ ISPARTA MİLLETVEKİLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RECEP ÖZEL'İ VE ISPARTA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'İ MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR. ARZ OLUNUR.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN