06-04-2018

06.04.2018 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Haftası Münasabetiyle Isparta Baro Başkanlığı Av.Güngör Çakmakçı Hatıra Ormanımıza, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ve Tema Vakfı Isparta il Temsicisi Meslektaşımız Av.Hüseyin Tuğlacı ve Aysel İnce'nin katkıları ile Meslektaşlarımız ile birlikte Meşe ve Alıç ağacı diktik.Ormanımızın isim sahibi Av.Güngör Çakmakçıya - Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne - Tema Vakfı İl temsilcilerimize teşekkür ederiz...

15-07-2018 - 11:43:46

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ  AV.ALİ GÜNGÖR ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET, CAMİAMIZA, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. CENAZESİ YARIN (16.07.2018) ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

13-07-2018 - 08:42:27

BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI