06-04-2018

06.04.2018 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Haftası Münasabetiyle Isparta Baro Başkanlığı Av.Güngör Çakmakçı Hatıra Ormanımıza, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ve Tema Vakfı Isparta il Temsicisi Meslektaşımız Av.Hüseyin Tuğlacı ve Aysel İnce'nin katkıları ile Meslektaşlarımız ile birlikte Meşe ve Alıç ağacı diktik.Ormanımızın isim sahibi Av.Güngör Çakmakçıya - Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne - Tema Vakfı İl temsilcilerimize teşekkür ederiz...

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ