06-04-2018

06.04.2018 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Haftası Münasabetiyle Isparta Baro Başkanlığı Av.Güngör Çakmakçı Hatıra Ormanımıza, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ve Tema Vakfı Isparta il Temsicisi Meslektaşımız Av.Hüseyin Tuğlacı ve Aysel İnce'nin katkıları ile Meslektaşlarımız ile birlikte Meşe ve Alıç ağacı diktik.Ormanımızın isim sahibi Av.Güngör Çakmakçıya - Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne - Tema Vakfı İl temsilcilerimize teşekkür ederiz...

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI