06-04-2018

06.04.2018 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Haftası Münasabetiyle Isparta Baro Başkanlığı Av.Güngör Çakmakçı Hatıra Ormanımıza, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ve Tema Vakfı Isparta il Temsicisi Meslektaşımız Av.Hüseyin Tuğlacı ve Aysel İnce'nin katkıları ile Meslektaşlarımız ile birlikte Meşe ve Alıç ağacı diktik.Ormanımızın isim sahibi Av.Güngör Çakmakçıya - Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne - Tema Vakfı İl temsilcilerimize teşekkür ederiz...

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ