06-04-2018

06.04.2018 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Haftası Münasabetiyle Isparta Baro Başkanlığı Av.Güngör Çakmakçı Hatıra Ormanımıza, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ve Tema Vakfı Isparta il Temsicisi Meslektaşımız Av.Hüseyin Tuğlacı ve Aysel İnce'nin katkıları ile Meslektaşlarımız ile birlikte Meşe ve Alıç ağacı diktik.Ormanımızın isim sahibi Av.Güngör Çakmakçıya - Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne - Tema Vakfı İl temsilcilerimize teşekkür ederiz...

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ