ISPARTA SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VE İL-İLÇE TEŞKİLATI BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
26-02-2019

26.02.2019 tarihinde Saadet Partisi Isparta Belediye Başkanı adayı Baro üyesi meslektaşımız Av.Faruk Algınkılınç Saadet Partisi Isparta İl ve İlçe Yönetimi Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz ve Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ahmet Kökmen'in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI