ISPARTA SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VE İL-İLÇE TEŞKİLATI BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
26-02-2019

26.02.2019 tarihinde Saadet Partisi Isparta Belediye Başkanı adayı Baro üyesi meslektaşımız Av.Faruk Algınkılınç Saadet Partisi Isparta İl ve İlçe Yönetimi Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz ve Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ahmet Kökmen'in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.

20-05-2019 - 14:19:45

MESLEKTAŞIMIZ; AV.ORHAN ERDAL'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:17:08

MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU'NUN  ALPTUĞ ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI