ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ADALET, OMBUDSMANLIK VE ÜNİVERSİTELER” KONULU KONFERANS
21-03-2019

21.03.2019 TARİHİNDE ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN  “ADALET, OMBUDSMANLIK VE ÜNİVERSİTELER” KONULU KONFERANSA BARO BAŞKANLIĞIMIZ ADINA ISPARTA BAROSU STAJ EĞİTİM MERKEZİ STAJYER AVUKAT TEMSİLCİMİZ ENES AYDEMİR, BARO ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV.DUYGU BETÜL AYDEMİR VE STJ.AV.VAHDET UYANIK KATILDI. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI