Isparta Teb Bankası Şube Müdürü Ayla Göbel ve Teb Bankası Yıldız Müşteri İlişkileri Yöneticisi Çiğdem Menge Uludağ Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.
16-03-2018

16.03.2018 Tarihinde Isparta Teb Bankası Şube Müdürü Ayla Göbel ve Teb Bankası Yıldız Müşteri İlişkileri Yöneticisi Çiğdem Menge Uludağ Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ