ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
07-02-2019

07.02.2019 Tarihinde  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Tutar, Ticaret Odası Meclis Başkanı Osman Şahlan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Arzu Elma Benli ve Av.Ahmet Kökmen'in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. 19.01.2019 tarihinde gerçekleştirilen Isparta Barosu Olağanüstü Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak tebriklerini ilettiler. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI