ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI MUSTAFA TUTAR'A MAKAMINDA ZİYARET
14-05-2019

14.05.2019 tarihinde Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, ve Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ahmet Kökmen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar’ı makamında ziyaret  ettiler. Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar’a görevinde başarılar dilediler.

20-05-2019 - 14:19:45

MESLEKTAŞIMIZ; AV.ORHAN ERDAL'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:17:08

MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU'NUN  ALPTUĞ ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI