ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN, BAŞKAN YRD. METİN ÇELİK VE MECLİS BAŞKANI OSMAN ŞAHLAN BARO BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİLER.
05-04-2018

05.04.2018 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Günü münasebeti ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yrd. Metin Çelik ve Meclis Başkanı Osman Şahlan Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, Av.Derya Akman, Baro üyesi meslektaşımız Av.Nihan Kundakçı'nın katılımı ile makamında ziyaret ettiler.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ