ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN, BAŞKAN YRD. METİN ÇELİK VE MECLİS BAŞKANI OSMAN ŞAHLAN BARO BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİLER.
05-04-2018

05.04.2018 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Günü münasebeti ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yrd. Metin Çelik ve Meclis Başkanı Osman Şahlan Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, Av.Derya Akman, Baro üyesi meslektaşımız Av.Nihan Kundakçı'nın katılımı ile makamında ziyaret ettiler.

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ