ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN, BAŞKAN YRD. METİN ÇELİK VE MECLİS BAŞKANI OSMAN ŞAHLAN BARO BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİLER.
05-04-2018

05.04.2018 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Günü münasebeti ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yrd. Metin Çelik ve Meclis Başkanı Osman Şahlan Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, Av.Derya Akman, Baro üyesi meslektaşımız Av.Nihan Kundakçı'nın katılımı ile makamında ziyaret ettiler.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ