Isparta Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Toplantısı Yapıldı.
11-03-2015

11.03.2015 Tarihinde Isparta Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Düzenlemiş Olduğu Çocuk Koruma Sisteminde Kurumlar Arası İşbirliği ve Koordinasyon Sağlanması Konulu  Toplantıya Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyemiz Av.Türkan Tuygun Katılmıştır. Arz Olunur.

14-12-2017 - 15:18:24

ADLİYE KATİPLERİNDEN HASAN BAŞER AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

09-12-2017 - 11:03:06

MESLEKTAŞIMIZ AV.FİLİZ ARSEVEN YILDIZAN'IN CAN BARTU VE NAZ ADINI VERDİKLERİ İKİZ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEKLERİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.