Isparta Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Toplantısı Yapıldı.
11-03-2015

11.03.2015 Tarihinde Isparta Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Düzenlemiş Olduğu Çocuk Koruma Sisteminde Kurumlar Arası İşbirliği ve Koordinasyon Sağlanması Konulu  Toplantıya Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyemiz Av.Türkan Tuygun Katılmıştır. Arz Olunur.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI