Isparta Valiliğinde düzenlenen gösteri yürüyüşleri, yer ve güzergah belirleme toplantısı
25-12-2014

23.12.2014 TARİHİNDE ISPARTA VALİLİĞİNDE DÜZENLENEN GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİ, YER VE GÜZERGAH BELİRLEME TOPLANTISINA BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA KATILMIŞTIR.ARZ OLUNUR.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ