ISPARTA VATAN PARTİSİ İL BAŞKANI BİLAL ŞİMŞİR VE MERKEZ İLÇE BAŞKANI BARO BAŞKANIMIZ AV. GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
02-11-2018

02.11.2018 Tarihinde Isparta Vatan Partisi İl Başkanı Bilal Şimşir ve Merkez İlçe Başkanı Baro Başkanımız Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Başkan yardımcımız Av.Bahadır Erdem Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Rabia Yumak’ın  katılımı ile makamında Isparta Barosu 30. Dönem Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI