ISPARTA VETERİNER HEKİMLERİ ODASI BAŞKANI ETHEM YURTARSLAN BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
12-10-2017

12.10.2017 Tarihinde Isparta Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sayın Ethem Yurtarslan Isparta Barosunun Kuzey Irak bölgesel kürt yönetiminin yapmış olduğu referanduma tepki basın açıklamasında mazereti nedeniyle katılamamasından dolayı Isparta Barosu ile birlikte olduklarını ve basın açıklamasına destek verdiklerini beyan ederek Isparta Baro Başkanlığımızı Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem'in katılımı ile ziyarette bulunmuşlardır. Isparta Barosu olarak olarak, sayın başkanımıza bu desteklerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ