ISPARTA VETERİNER HEKİMLERİ ODASI BAŞKANI ETHEM YURTARSLAN BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
12-10-2017

12.10.2017 Tarihinde Isparta Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sayın Ethem Yurtarslan Isparta Barosunun Kuzey Irak bölgesel kürt yönetiminin yapmış olduğu referanduma tepki basın açıklamasında mazereti nedeniyle katılamamasından dolayı Isparta Barosu ile birlikte olduklarını ve basın açıklamasına destek verdiklerini beyan ederek Isparta Baro Başkanlığımızı Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem'in katılımı ile ziyarette bulunmuşlardır. Isparta Barosu olarak olarak, sayın başkanımıza bu desteklerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ