ISPARTA VETERİNER HEKİMLERİ ODASI BAŞKANI ETHEM YURTARSLAN BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
12-10-2017

12.10.2017 Tarihinde Isparta Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sayın Ethem Yurtarslan Isparta Barosunun Kuzey Irak bölgesel kürt yönetiminin yapmış olduğu referanduma tepki basın açıklamasında mazereti nedeniyle katılamamasından dolayı Isparta Barosu ile birlikte olduklarını ve basın açıklamasına destek verdiklerini beyan ederek Isparta Baro Başkanlığımızı Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem'in katılımı ile ziyarette bulunmuşlardır. Isparta Barosu olarak olarak, sayın başkanımıza bu desteklerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI