ISPARTA VETERİNER HEKİMLERİ ODASI BAŞKANI ETHEM YURTARSLAN BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
12-10-2017

12.10.2017 Tarihinde Isparta Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sayın Ethem Yurtarslan Isparta Barosunun Kuzey Irak bölgesel kürt yönetiminin yapmış olduğu referanduma tepki basın açıklamasında mazereti nedeniyle katılamamasından dolayı Isparta Barosu ile birlikte olduklarını ve basın açıklamasına destek verdiklerini beyan ederek Isparta Baro Başkanlığımızı Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem'in katılımı ile ziyarette bulunmuşlardır. Isparta Barosu olarak olarak, sayın başkanımıza bu desteklerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

10-10-2017 - 15:15:33

MESLEKTAŞIMIZ AV.HAMİT NAYIR KATARAK AMELİYATI OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29-09-2017 - 10:06:41

MESLEKTAŞIMIZ  AV.RECEP ÇELİK TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
2017-2018 ADLİ YIL BASIN AÇIKLAMASI
BARO TİYATRO EKİBİ GÖSTERİSİ