Isparta Yabancı Dil Evi Adına Kurucu üye Kadir Kavak ve Yabancı Dil Evi Müdürü Busenur Durutürk Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı makamında ziyaret ettiler.
05-02-2020

05.02.2020 Tarihinde Isparta Yabancı Dil Evi Adına Kurucu üye Kadir Kavak ve Isparta Yabancı Dil Evi Müdürü Busenur Durutürk Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı makamında ziyaret ettiler. Baromuz Başkanlığı ile Isparta Yabancı Dil Evi ile 1 yıllık İş birliği protokolü imzalandı. Tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU