Isparta YapıKredi Bankası Şube Müdürü Gülhan Erdoğan ve Müşteri Yönetimi Biriminden Aslı Sağlam Ünal Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.
09-03-2018

09.03.2018 Tarihinde Isparta YapıKredi Bankası Şube Müdürü Gülhan Erdoğan  ve Müşteri Yönetimi Biriminden Aslı Sağlam Ünal Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz'in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.