ISPARTA ZİRAAT ODASI BAŞKANI MUSTAHATTİN CAN SELÇUK VE ISPARTA PİRİMEHMET MAHALLESİ MUHTARI MUSTAFA BAYRAM KISADERE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU ZİYARET ETTİ.
19-10-2018

19.10.2018 TARİHİNDE ISPARTA ZİRAAT ODASI BAŞKANI MUSTAHATTİN CAN SELÇUK VE ISPARTA PİRİMEHMET MAHALLESİ MUHTARI MUSTAFA BAYRAM KISADERE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ VE AV.RABİA YUMAK’IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ISPARTA BAROSU 30. DÖNEM GENEL KURULUN HAYIRLI OLMASI TEMENNİLERİNDE BULUNARAK ZİYARET ETTİLER. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.