ISPARTA ZİRAAT ODASI BAŞKANI MUSTAHATTİN CAN SELÇUK VE ISPARTA PİRİMEHMET MAHALLESİ MUHTARI MUSTAFA BAYRAM KISADERE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU ZİYARET ETTİ.
19-10-2018

19.10.2018 TARİHİNDE ISPARTA ZİRAAT ODASI BAŞKANI MUSTAHATTİN CAN SELÇUK VE ISPARTA PİRİMEHMET MAHALLESİ MUHTARI MUSTAFA BAYRAM KISADERE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ VE AV.RABİA YUMAK’IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ISPARTA BAROSU 30. DÖNEM GENEL KURULUN HAYIRLI OLMASI TEMENNİLERİNDE BULUNARAK ZİYARET ETTİLER. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI