İYİ PARTİ İL VE İLÇE TEŞKİLATINDAN BARO BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET.
02-11-2018

02.11.2018 TARİHİNDE ISPARTA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR, ANTALYA MİLLETVEKİLİ FERİDUN BAHŞİ, GENEL İDARE KURULU ÜYESİ AV.BAŞAK KARATAŞ, GENEL SEKRETER YARDIMCISI NEVZAT KORKMAZ, İL BAŞKANI ÖZGÜR TANDOĞAN, MERKEZ İLÇE BAŞKANI HASAN BÜYÜKÇAM BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO SAYMANIMIZ AV.FATİH SEMİZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.RABİA YUMAK VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MURAT ÇAĞRI YILDIZ VE AV.CAHİT OKÇU'NUN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.