İYİ PARTİ İL VE İLÇE TEŞKİLATINDAN BARO BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET.
02-11-2018

02.11.2018 TARİHİNDE ISPARTA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR, ANTALYA MİLLETVEKİLİ FERİDUN BAHŞİ, GENEL İDARE KURULU ÜYESİ AV.BAŞAK KARATAŞ, GENEL SEKRETER YARDIMCISI NEVZAT KORKMAZ, İL BAŞKANI ÖZGÜR TANDOĞAN, MERKEZ İLÇE BAŞKANI HASAN BÜYÜKÇAM BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO SAYMANIMIZ AV.FATİH SEMİZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.RABİA YUMAK VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MURAT ÇAĞRI YILDIZ VE AV.CAHİT OKÇU'NUN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI