İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYI AYLİN CESUR VE İYİ PARTİ ISPARTA İL VE İLÇE TEŞKİLATI BAŞKAN VE ÜYELERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
13-06-2018

13.06.2018 TARİHİNDE İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYI AYLİN CESUR İYİ PARTİ ISPARTA İL VE İLÇE TEŞKİLATI BAŞKAN VE ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RABİA YUMAK'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU TARAFINDAN AVUKATLARIN SIKINTILARI İLE İLGİLİ İVEDİ OLARAK ÇÖZÜMLENMESİ İSTENİLEN SORUNLAR YAZILI OLARAK BİZZAT ELDEN TESLİM EDİLDİ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN