İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR VE İYİ PARTİ ISPARTA İL VE İLÇE TEŞKİLATI BAŞKAN VE ÜYELERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
11-05-2019

11.05.2019 TARİHİNDE ISPARTA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR İL BAŞKANI ÖZGÜR TANDOĞAN, MERKEZ İLÇE BAŞKANI HASAN BÜYÜKÇAM, İYİ PARTİ ISPARTA İL VE İLÇE TEŞKİLATI  BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA’YI BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ VE BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.AYBALA İBİŞOĞLU’NUN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:19:45

MESLEKTAŞIMIZ; AV.ORHAN ERDAL'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:17:08

MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU'NUN  ALPTUĞ ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI