Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av.Ayfer Eseryel Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinde Konuşma Yaptı.
28-02-2015

28.02.2015 Tarihinde Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayfer Eseryel Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinde Toplantıntıya Konuşmacı Olarak Katılmıştır.Arz Olunur.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU