KADIN VE DEMOKRASİ DERNEĞİ(KADEM) ISPARTA TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET
26-04-2019

26.04.2019 tarihinde Kadın Ve Demokrasi Derneği(KADEM) Isparta temsilcisi Gonca Kayacan ve dernek üyeleri Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’yı Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Arzu Elma Benli ve Av.Ahmet Kökmen’in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

19-11-2019 - 13:26:34

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZÜLAL BÜKER'İN  ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI