Kadına Yönelik Şiddet ve Namus Cinayetleri Konulu Oturum
12-02-2015

12.02.2015 Tarihinde Saat 13.00 - 16.30 Saatleri Arasında Isparta Valiliği İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Isparta Barida Otelde Gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddet ve Namus Cinayetleri Konulu Oturuma Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av.Ayfer Eseryel ve Kadın ve Çocuk Hakları Komisyon Üyesi Av.Rabia Yumak Katılmıştır. Arz Olunur.

15-01-2020 - 10:19:03

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AYSU ALKAÇ VE AV.ŞEREF ALKAÇ'IN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

06-01-2020 - 13:27:47

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.ALİ İHSAN KUNDAKÇI'NIN DEĞERLİ EŞİ, REYHAN KUNDAKÇI HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU