Kadına Yönelik Şiddet ve Namus Cinayetleri Konulu Oturum
12-02-2015

12.02.2015 Tarihinde Saat 13.00 - 16.30 Saatleri Arasında Isparta Valiliği İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Isparta Barida Otelde Gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddet ve Namus Cinayetleri Konulu Oturuma Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av.Ayfer Eseryel ve Kadın ve Çocuk Hakları Komisyon Üyesi Av.Rabia Yumak Katılmıştır. Arz Olunur.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI