KAMUOYUNA DUYURU
06-02-2019

KAMUOYUNA DUYURU

Son günlerde çatı kuruluşumuz olan Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Sayın Av.Prof.Dr.Metin Fevzioğlu’nun Rize Barosuna yapmış olduğu ziyaret programı esnasında gerçekleştirmiş olduğu temaslara ilişkin bir takım spekülasyonların gündemi meşgul ettiği gözlenmektedir.

Ziyaret programı esnasında, Birlik Başkanımızın sadece tek bir siyasi parti il başkanlığını değil, tüm siyasi parti il başkanlıklarını ziyaret ettiği ve söylemlerinde toplumsal barışa ve savunma mesleğinin sağlıklı bir biçimde icra edilebilmesi için atılması gereken adımlara dikkat çektiği, ziyaretler esnasında kendisine eşlik eden değerli Baro Başkanlarımızca deklare edilmiş bulunmaktadır.

Hal böyleyken, ülke barışı ve savunma mesleğinin sorunları adına atılmış tüm iyi niyetli adımların cesaretlendirilmesi gerektiği kanısındayız. Bu nedenle Birlik Başkanımızın Rize Barosunu ziyareti esnasında yapmış olduğu temaslara ilişkin gündemi meşgul eden spekülasyonlara karşı Birlik Başkanımızın yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Isparta Barosu Başkanı

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI