KAMUOYUNA DUYURULUR.
19-11-2019

KAMUOYUNA

Genç kardeşimiz, üniversite öğrencisi Güleda’nın yine bir erkek şiddeti sonucu öldürüldüğü haberini büyük bir üzüntü ile almış bulunuyoruz. Bir barış ve huzur şehri olan ilimizde son günlerde yaşanan cinayet olaylarını kaygı ile takip ediyor, şiddetin çözüm olmadığını suç olduğunu değerli halkımıza hatırlatma gereğini duyuyoruz. Şiddetin her türlüsüne karşı olmanın bir insanlık görevi olduğuna inanıyoruz. Isparta Barosu olarak şiddetin toplumumuzdan sökülüp atıldığı güne kadar, gerek mağdurların yanında olarak, gerek toplumsal çalışmalarla üzerimize düşen görevi yerine getireceğimize söz veriyoruz. Bu vesile ile genç kardeşimiz Güleda’ya Allah’tan rahmet, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

19-11-2019 - 13:26:34

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZÜLAL BÜKER'İN  ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU