KANADA BÜYÜKELÇİLİĞİ 2. KATİBİ ANTONIA WYNNEHOGHE BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
14-12-2017

14.12.2017 TARİHİNDE KANADA BÜYÜKELÇİLİĞİ 2. KATİBİ ANTONIA WYNNEHOGHE  BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.FATİH SEMİZ, AV.AYŞE NUR AKBAY VE AV.ARZU ELMA BENLİ'NİN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

20-07-2018 - 22:27:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.SERAP DEMİREKİN’İN DENİZ HAN ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

19-07-2018 - 20:24:48

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.EMİNE KAYA VE AV.MUHAMMET ALİ KAYA'NIN CEMRE İSMİNİ VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ