07-03-2019

07.03.2019 TARİHİNDE KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA ISPARTA BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE DÜZENLENEN HUKUK SÖYLEŞİSİNE BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, ISPARTA C.SAVCISI EROL TASLAK VE ISPARTA HAKİMİ FAHRETTİN CENİK KONUŞMACI OLARAK KATILDILAR.

20-05-2019 - 14:19:45

MESLEKTAŞIMIZ; AV.ORHAN ERDAL'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:17:08

MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU'NUN  ALPTUĞ ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI