KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI AKDENİZ BÖLGE ELEMELERİNDE HEYECAN SONA ERDİ
04-05-2015

02.05.2015 Tarihinde TBB Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Adana Barosu'nun ev sahipliğinde; Antalya, Adana, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye olmak üzere olmak üzere 7 Baro'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Baromuz adına Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ömer Berber ve Av.Stajyerlerimiz Ahmet Ali Ünal, Azime Sarıbaş ve Murat Halil Topal katılmıştır. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI