KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI AKDENİZ BÖLGE ELEMELERİNDE HEYECAN SONA ERDİ
04-05-2015

02.05.2015 Tarihinde TBB Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Adana Barosu'nun ev sahipliğinde; Antalya, Adana, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye olmak üzere olmak üzere 7 Baro'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Baromuz adına Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ömer Berber ve Av.Stajyerlerimiz Ahmet Ali Ünal, Azime Sarıbaş ve Murat Halil Topal katılmıştır. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

20-07-2018 - 22:27:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.SERAP DEMİREKİN’İN DENİZ HAN ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

19-07-2018 - 20:24:48

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.EMİNE KAYA VE AV.MUHAMMET ALİ KAYA'NIN CEMRE İSMİNİ VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ