KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI AKDENİZ BÖLGE ELEMELERİNDE HEYECAN SONA ERDİ
04-05-2015

02.05.2015 Tarihinde TBB Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Adana Barosu'nun ev sahipliğinde; Antalya, Adana, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye olmak üzere olmak üzere 7 Baro'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Baromuz adına Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ömer Berber ve Av.Stajyerlerimiz Ahmet Ali Ünal, Azime Sarıbaş ve Murat Halil Topal katılmıştır. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU