MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ
16-04-2015

MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

İzmir Barosu üyesi meslektaşımız Av. Jale Soydan 14.04.2015 tarihinde eşi tarafından silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralanmıştır. Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte olan meslektaşımızın durumu ciddiyetini korumaktadır.

Meslektaşımıza yapılan saldırıyı kınıyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Türkiye Barolar Birliği ve İzmir Barosu, failin gereken cezayı alması için konunun takipçisi olacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

15-01-2020 - 10:19:03

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AYSU ALKAÇ VE AV.ŞEREF ALKAÇ'IN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

06-01-2020 - 13:27:47

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.ALİ İHSAN KUNDAKÇI'NIN DEĞERLİ EŞİ, REYHAN KUNDAKÇI HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU