MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ
16-04-2015

MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

İzmir Barosu üyesi meslektaşımız Av. Jale Soydan 14.04.2015 tarihinde eşi tarafından silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralanmıştır. Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte olan meslektaşımızın durumu ciddiyetini korumaktadır.

Meslektaşımıza yapılan saldırıyı kınıyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Türkiye Barolar Birliği ve İzmir Barosu, failin gereken cezayı alması için konunun takipçisi olacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ