MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ.
26-05-2015

ADANA BAROSU ÜYESİ MESLEKTASİMİZ AV. ELİF DOĞAN TÜRKMEN, 26.05.2014 TARİHİNDE UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRI SONUCU YARALANMISTIR. MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYOR, EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞMASINI DİLİYORUZ. TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ VE ISPARTA BAROSU, FAİLİN BİR AN ÖNCE YAKALANMASI VE GEREKEN CEZAYI ALMASI İÇİN KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAKTIR.
SAYGILARIMIZLA.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ