MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ.
26-05-2015

ADANA BAROSU ÜYESİ MESLEKTASİMİZ AV. ELİF DOĞAN TÜRKMEN, 26.05.2014 TARİHİNDE UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRI SONUCU YARALANMISTIR. MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYOR, EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞMASINI DİLİYORUZ. TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ VE ISPARTA BAROSU, FAİLİN BİR AN ÖNCE YAKALANMASI VE GEREKEN CEZAYI ALMASI İÇİN KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAKTIR.
SAYGILARIMIZLA.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

10-10-2017 - 15:15:33

MESLEKTAŞIMIZ AV.HAMİT NAYIR KATARAK AMELİYATI OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29-09-2017 - 10:06:41

MESLEKTAŞIMIZ  AV.RECEP ÇELİK TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
2017-2018 ADLİ YIL BASIN AÇIKLAMASI
BARO TİYATRO EKİBİ GÖSTERİSİ