MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ.
26-05-2015

ADANA BAROSU ÜYESİ MESLEKTASİMİZ AV. ELİF DOĞAN TÜRKMEN, 26.05.2014 TARİHİNDE UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRI SONUCU YARALANMISTIR. MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYOR, EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞMASINI DİLİYORUZ. TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ VE ISPARTA BAROSU, FAİLİN BİR AN ÖNCE YAKALANMASI VE GEREKEN CEZAYI ALMASI İÇİN KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAKTIR.
SAYGILARIMIZLA.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

15-01-2020 - 10:19:03

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AYSU ALKAÇ VE AV.ŞEREF ALKAÇ'IN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

06-01-2020 - 13:27:47

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.ALİ İHSAN KUNDAKÇI'NIN DEĞERLİ EŞİ, REYHAN KUNDAKÇI HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU