MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ.
26-05-2015

ADANA BAROSU ÜYESİ MESLEKTASİMİZ AV. ELİF DOĞAN TÜRKMEN, 26.05.2014 TARİHİNDE UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRI SONUCU YARALANMISTIR. MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYOR, EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞMASINI DİLİYORUZ. TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ VE ISPARTA BAROSU, FAİLİN BİR AN ÖNCE YAKALANMASI VE GEREKEN CEZAYI ALMASI İÇİN KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAKTIR.
SAYGILARIMIZLA.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ