MESLEKTAŞLARIMIZA DUYURULUR !!!
26-09-2017

MESLEKTAŞLARIMIZA DUYURULUR.

26.09.2017 TARİHİNDE ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNCE YAPILAN BİR DİZİ OPERASYON ÇERÇEVESİNDE BAROMUZ MENSUBU OLAN 4 MESLEKTAŞIMIZIN GÖZ ALTINA ALINDIĞINI ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ. BU ÇERÇEVEDE BARO YÖNETİM KURULUMUZ OLAĞANÜSTÜ OLARAK TOPLANMIŞ VE MESLEKTAŞLARIMIZI YAKINDAN İLGİLENDİREN BÜRO, EV, VE DİĞER ARAMALAR, DURUŞMA GÜNLERİ VE MAZERETLERİ DAHİL YAPILMASI GEREKEN TÜM İŞLEMLER YÖNETİM KURULUMUZCA PLANLANMIŞ, KARAR ALTINA ALINMIŞ VE YETKİLİ MERCİLERLE DE GÖRÜŞME YAPILARAK GEREKLİ BİLGİLER BARO BAŞKANLIĞIMIZCA TESPİT EDİLMİŞTİR. OLAY YAKİNEN BARO BAŞKANLIĞIMIZCA TAKİP EDİLDİĞİ HUSUSU MESLEKTAŞLARIMIZA SAYGI İLE DUYURULUR.

ISPARTA BAROSU YÖNETİM KURULU ADINA

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

14-12-2017 - 15:18:24

ADLİYE KATİPLERİNDEN HASAN BAŞER AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

09-12-2017 - 11:03:06

MESLEKTAŞIMIZ AV.FİLİZ ARSEVEN YILDIZAN'IN CAN BARTU VE NAZ ADINI VERDİKLERİ İKİZ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEKLERİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.