MESLEKTAŞLARIMIZA DUYURULUR !!!
26-09-2017

MESLEKTAŞLARIMIZA DUYURULUR.

26.09.2017 TARİHİNDE ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNCE YAPILAN BİR DİZİ OPERASYON ÇERÇEVESİNDE BAROMUZ MENSUBU OLAN 4 MESLEKTAŞIMIZIN GÖZ ALTINA ALINDIĞINI ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ. BU ÇERÇEVEDE BARO YÖNETİM KURULUMUZ OLAĞANÜSTÜ OLARAK TOPLANMIŞ VE MESLEKTAŞLARIMIZI YAKINDAN İLGİLENDİREN BÜRO, EV, VE DİĞER ARAMALAR, DURUŞMA GÜNLERİ VE MAZERETLERİ DAHİL YAPILMASI GEREKEN TÜM İŞLEMLER YÖNETİM KURULUMUZCA PLANLANMIŞ, KARAR ALTINA ALINMIŞ VE YETKİLİ MERCİLERLE DE GÖRÜŞME YAPILARAK GEREKLİ BİLGİLER BARO BAŞKANLIĞIMIZCA TESPİT EDİLMİŞTİR. OLAY YAKİNEN BARO BAŞKANLIĞIMIZCA TAKİP EDİLDİĞİ HUSUSU MESLEKTAŞLARIMIZA SAYGI İLE DUYURULUR.

ISPARTA BAROSU YÖNETİM KURULU ADINA

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

15-07-2018 - 11:43:46

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ  AV.ALİ GÜNGÖR ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET, CAMİAMIZA, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. CENAZESİ YARIN (16.07.2018) ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

13-07-2018 - 08:42:27

BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI