MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!..
21-04-2015

Isparta C.Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğü’nün 10.04.2015 tarih ve 2015/917 Muh. Sayılı yazıları gereğince, 13.04.2015 tarihi itibariyle, 02.03.2007 tarihli Resmi Gazete yayımlanan Ceza Muhakemesi Kanunu  Müdafi ve Vekil Görevlendirmeleri ile Yapılacak Ödemelerin Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik gereğince CMK müdafi vekil görevi alan meslektaşlarımızın CMK ücretleri ile ilgili Tediye fişleri hazırlanarak Isparta C.Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğüne serbest meslek makbuzları kesilmek üzere TC Kimlik numaraları ve IBAN numaraları birlikte gönderilmesine karar verilmiş olup, yönetim kurulu kararı ekte sunulmuştur. Bilgilerinize sunulur.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.