MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!..
21-04-2015

Isparta C.Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğü’nün 10.04.2015 tarih ve 2015/917 Muh. Sayılı yazıları gereğince, 13.04.2015 tarihi itibariyle, 02.03.2007 tarihli Resmi Gazete yayımlanan Ceza Muhakemesi Kanunu  Müdafi ve Vekil Görevlendirmeleri ile Yapılacak Ödemelerin Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik gereğince CMK müdafi vekil görevi alan meslektaşlarımızın CMK ücretleri ile ilgili Tediye fişleri hazırlanarak Isparta C.Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğüne serbest meslek makbuzları kesilmek üzere TC Kimlik numaraları ve IBAN numaraları birlikte gönderilmesine karar verilmiş olup, yönetim kurulu kararı ekte sunulmuştur. Bilgilerinize sunulur.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU