MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!..
21-04-2015

Isparta C.Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğü’nün 10.04.2015 tarih ve 2015/917 Muh. Sayılı yazıları gereğince, 13.04.2015 tarihi itibariyle, 02.03.2007 tarihli Resmi Gazete yayımlanan Ceza Muhakemesi Kanunu  Müdafi ve Vekil Görevlendirmeleri ile Yapılacak Ödemelerin Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik gereğince CMK müdafi vekil görevi alan meslektaşlarımızın CMK ücretleri ile ilgili Tediye fişleri hazırlanarak Isparta C.Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğüne serbest meslek makbuzları kesilmek üzere TC Kimlik numaraları ve IBAN numaraları birlikte gönderilmesine karar verilmiş olup, yönetim kurulu kararı ekte sunulmuştur. Bilgilerinize sunulur.

10-10-2017 - 15:15:33

MESLEKTAŞIMIZ AV.HAMİT NAYIR KATARAK AMELİYATI OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29-09-2017 - 10:06:41

MESLEKTAŞIMIZ  AV.RECEP ÇELİK TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
2017-2018 ADLİ YIL BASIN AÇIKLAMASI
BARO TİYATRO EKİBİ GÖSTERİSİ