MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!..
21-04-2015

Isparta C.Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğü’nün 10.04.2015 tarih ve 2015/917 Muh. Sayılı yazıları gereğince, 13.04.2015 tarihi itibariyle, 02.03.2007 tarihli Resmi Gazete yayımlanan Ceza Muhakemesi Kanunu  Müdafi ve Vekil Görevlendirmeleri ile Yapılacak Ödemelerin Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik gereğince CMK müdafi vekil görevi alan meslektaşlarımızın CMK ücretleri ile ilgili Tediye fişleri hazırlanarak Isparta C.Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğüne serbest meslek makbuzları kesilmek üzere TC Kimlik numaraları ve IBAN numaraları birlikte gönderilmesine karar verilmiş olup, yönetim kurulu kararı ekte sunulmuştur. Bilgilerinize sunulur.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN