MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!...
30-04-2015

MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!...

BARO YÖNETİM KURULUMUZUN 13.04.2015 TARİH VE 2015/132 SAYILI KARARIMIZ GEREĞİNCE;  ISPARTA C.BAŞSAVCILIĞI İDARİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN 10.04.2015 TARİH VE 2015/917 MUH. SAYILI YAZILARI GEREĞİNCE, 13.04.2015 TARİHİ İTİBARİYLE, 02.03.2007 TARİHLİ RESMİ GAZETE YAYIMLANAN CEZA MUHAKEMESİ KANUNU  MÜDAFİ VE VEKİL GÖREVLENDİRMELERİ İLE YAPILACAK ÖDEMELERİN USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK GEREĞİNCE CMK MÜDAFİ VEKİL GÖREVİ ALAN MESLEKTAŞLARIMIZIN CMK ÜCRETLERİ İLE İLGİLİ TEDİYE FİŞLERİ HAZIRLANARAK ISPARTA C.BAŞSAVCILIĞI İDARİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE SERBEST MESLEK MAKBUZLARI KESİLMEK ÜZERE TC KİMLİK NUMARALARI VE IBAN NUMARALARI BİRLİKTE GÖNDERİLMESİNE KARAR VERİLDİĞİ DAHA ÖNCEKİ DUYURUMUZDA BELİRTMİŞ İDİK. ISPARTA DEFTERDARLIĞINCA 13.04.2015 TARİHİNDEN İTİBAREN VERGİ BORCU OLAN MESLEKTAŞLARIMIZIN CMK MÜDAFİ VEKİL GÖREVİ ALACAKLARINDAN VERGİ BORCU KESİNTİSİ YAPILACAĞI TARAFIMIZA BİLDİRİLMİŞTİR. CMK MÜDAFİ VEKİL ALACAĞINDAN KESİNTİ YAPILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN NE KADAR KESİNTİ YAPILDIĞINI VE NEDENİNİ BARO KALEMİNDEN ÖĞRENİLEBİLECEĞİ HUSUSU BİLGİLERİNİZE SUNULUR.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN