MESLEKTAŞLARIMIZIN YAŞAMIŞ OLDUĞU SIKINTILARA İLİŞKİN ISPARTA ADALET KOMİSYONU VE ISPARTA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA GÖNDERİLEN YAZILARIMIZ.
09-08-2018

MESLEKTAŞLARIMIZIN YAŞAMIŞ OLDUĞU SIKINTILAR İLE İLGİLİ ISPARTA ADALET KOMİSYON BAŞKANLIĞI VE ISPARTA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA HİTABEN; BAŞKANLIĞIMIZCA GÖNDERİLMİŞ OLAN YAZILARIMIZ. BİLGİLERİNİZE SUNULUR.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI