MHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI HASAN BASRİ SÖNMEZ, ZÜBEYDE TURHAN, ÖZGÜR İSMAİLOĞLU, ALİ ÖZKAN MHP ISPARTA İL VE İLÇE TEŞKİLATI BAŞKAN VE ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.
19-06-2018

19.06.2018 TARİHİNDE MESLEKTAŞIMIZ YALVAÇ BELEDİYE BAŞKANI AV.HALİL HİLMİ TÜTÜNCÜ, SARIİDRİS BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN PALA  MHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI  HASAN BASRİ SÖNMEZ, ZÜBEYDE TURHAN, ÖZGÜR İSMAİLOĞLU, ALİ ÖZKAN MHP ISPARTA İL VE İLÇE TEŞKİLATI BAŞKAN  ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.FATİH SEMİZ VE AV.ARZU ELMA BENLİ 'NİN  KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU TARAFINDAN AVUKATLARIN SIKINTILARI İLE İLGİLİ İVEDİ OLARAK ÇÖZÜMLENMESİ İSTENİLEN SORUNLAR YAZILI OLARAK BİZZAT ELDEN TESLİM EDİLDİ.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI