MHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI HASAN BASRİ SÖNMEZ, ZÜBEYDE TURHAN, ÖZGÜR İSMAİLOĞLU, ALİ ÖZKAN MHP ISPARTA İL VE İLÇE TEŞKİLATI BAŞKAN VE ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.
19-06-2018

19.06.2018 TARİHİNDE MESLEKTAŞIMIZ YALVAÇ BELEDİYE BAŞKANI AV.HALİL HİLMİ TÜTÜNCÜ, SARIİDRİS BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN PALA  MHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI  HASAN BASRİ SÖNMEZ, ZÜBEYDE TURHAN, ÖZGÜR İSMAİLOĞLU, ALİ ÖZKAN MHP ISPARTA İL VE İLÇE TEŞKİLATI BAŞKAN  ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.FATİH SEMİZ VE AV.ARZU ELMA BENLİ 'NİN  KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU TARAFINDAN AVUKATLARIN SIKINTILARI İLE İLGİLİ İVEDİ OLARAK ÇÖZÜMLENMESİ İSTENİLEN SORUNLAR YAZILI OLARAK BİZZAT ELDEN TESLİM EDİLDİ.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.