MHP Milletvekili Aday Adayı İsmail Bacak Baromuzu Ziyaret Etti.
02-04-2015

02.04.2015 Tarihinde MHP Milletvekili Aday Adayı İsmail Bacak Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Önceki Dönem Baro Başkanımız ve Staj Eğitim Merkezi Başkanımız Av.Çetin Aköz, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Salih Kocagöz'ün Katılımı ile Makamında Ziyaret Etmiştir. Arz Olunur.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ