MHP Milletvekili Aday Adayı İsmail Bacak Baromuzu Ziyaret Etti.
02-04-2015

02.04.2015 Tarihinde MHP Milletvekili Aday Adayı İsmail Bacak Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Önceki Dönem Baro Başkanımız ve Staj Eğitim Merkezi Başkanımız Av.Çetin Aköz, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Salih Kocagöz'ün Katılımı ile Makamında Ziyaret Etmiştir. Arz Olunur.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI