MHP Milletvekili Aday Adayı İsmail Bacak Baromuzu Ziyaret Etti.
02-04-2015

02.04.2015 Tarihinde MHP Milletvekili Aday Adayı İsmail Bacak Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Önceki Dönem Baro Başkanımız ve Staj Eğitim Merkezi Başkanımız Av.Çetin Aköz, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Salih Kocagöz'ün Katılımı ile Makamında Ziyaret Etmiştir. Arz Olunur.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU