MHP Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin Baromuzu Ziyaret Etti.
25-03-2015
1939

25.03.2015 Tarihinde MHP Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin ve Belediye Meclis Üyesi Kerem Aras Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Cengiz Kayhan, Meslektaşımız Av.İsmail Özer Özgül'ün Katılımı ile Makamında Ziyaret Etmiştir. Arz Olunur.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI