MHP Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin Baromuzu Ziyaret Etti.
25-03-2015

25.03.2015 Tarihinde MHP Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin ve Belediye Meclis Üyesi Kerem Aras Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Cengiz Kayhan, Meslektaşımız Av.İsmail Özer Özgül'ün Katılımı ile Makamında Ziyaret Etmiştir. Arz Olunur.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ