MİLLETVEKİLLERİMİZE ZİYARET
08-11-2018

08.11.2018 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Abdullah Çelik, Av.Salih Kocagöz, Av.Rabia Yumak ve Isparta Barosu TBB Delegemiz Av.Tahir Alan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı - Ak Parti Isparta Milletvekili Sayın Sürayya Sadi Bilgiç'i, Ak Parti Isparta Milletvekili Sayın Av.Recep Özel'i, İyi Parti Isparta Milletvekili Sayın Dr.Aylin Cesur'u ve Ak Parti Afyon Milletvekili Av.Ali Özkaya'yı makamlarında ziyaret etmişlerdir. Vekillerimizle görüşmeler sonucunda meslektaşlarımızın hukuki sorunları, Kamu Avukatlarımız ile ilgili sorunları ve Isparta iline Vergi Mahkemeleri kurulması talebimizi bizzat kendilerine iletmişlerdir.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI