MİLLETVEKİLLERİMİZE ZİYARET
08-11-2018

08.11.2018 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Abdullah Çelik, Av.Salih Kocagöz, Av.Rabia Yumak ve Isparta Barosu TBB Delegemiz Av.Tahir Alan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı - Ak Parti Isparta Milletvekili Sayın Sürayya Sadi Bilgiç'i, Ak Parti Isparta Milletvekili Sayın Av.Recep Özel'i, İyi Parti Isparta Milletvekili Sayın Dr.Aylin Cesur'u ve Ak Parti Afyon Milletvekili Av.Ali Özkaya'yı makamlarında ziyaret etmişlerdir. Vekillerimizle görüşmeler sonucunda meslektaşlarımızın hukuki sorunları, Kamu Avukatlarımız ile ilgili sorunları ve Isparta iline Vergi Mahkemeleri kurulması talebimizi bizzat kendilerine iletmişlerdir.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.