MÜBAREK MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
25-09-2018

25.09.2018 TARİHİNDE MÜBAREK MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, ISPARTA C.BAŞSAVCISI MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, BARO SAYMANIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ÖMER BERBER  AV.FATİH SEMİZ, AV.ARZU ELMA BENLİ, BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ, ADLİYE HAKİM, SAVCILAR VE PERSONELİNİN KATILIMI İLE ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

23-06-2019 - 21:30:07

MESLEKTAŞIMIZ; AV.İBRAHİM ETHEM GÜRSEL'İN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

14-06-2019 - 09:06:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI