MÜBAREK MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
25-09-2018

25.09.2018 TARİHİNDE MÜBAREK MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, ISPARTA C.BAŞSAVCISI MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, BARO SAYMANIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ÖMER BERBER  AV.FATİH SEMİZ, AV.ARZU ELMA BENLİ, BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ, ADLİYE HAKİM, SAVCILAR VE PERSONELİNİN KATILIMI İLE ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.