MÜBAREK MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
26-09-2019

26.09.2019 TARİHİNDE MÜBAREK MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, ISPARTA C.BAŞSAVCISI SAYIN MUSTAFA AKBULUT, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER, BARO SAYMANIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.RECEP ÇELİK, AV.AYBALA İBİŞOĞLU, AV.ALİ BURAK YILDIZ, AV. ARZU ELMA BENLİ, AV.AHMET KÖKMEN BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ, ADLİYE HAKİM, SAVCILAR VE PERSONELİNİN KATILIMI İLE ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI