ÖNPA ÖNERLER'DEN BAROMUZA ÖZEL YAZ VE KIŞ ARAÇ LASTİKLERİNDE %25 İNDİRİM AVANTAJI
10-10-2017

ÖNPA ÖNERLER’ den ( Garanti Bankası Sanayi Şubesi Yanı )TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA BAROYA ÖZEL LİSTE FİYATI ÜZERİNDEN YAZ VE KIŞ ARAÇ LASTİKLERİNDE  %25+KDV İNDİRİM AVANTAJI SAĞLANMIŞTIR. MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN.

(NOKİAN MARKA LASTİKLERDE %18+KDV İNDİRİM)

14-12-2017 - 15:18:24

ADLİYE KATİPLERİNDEN HASAN BAŞER AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

09-12-2017 - 11:03:06

MESLEKTAŞIMIZ AV.FİLİZ ARSEVEN YILDIZAN'IN CAN BARTU VE NAZ ADINI VERDİKLERİ İKİZ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEKLERİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.